Can't access the site properly? Post here

Started by Boolo, Apr 13, 2015, in Issues & Announcements Add to Reading List

  1. Koolo
    Posts: 46,763
    Likes: 140,482
    Joined: Feb 14, 2011

    Koolo

    SAS IS THE NEW KANYE

    Aug 15, 2015
    so you do use chrome default one?

    *android
     
    Last edited: Aug 15, 2015
    #21
    0 0
    Oct 13, 2019
  2. Immy
    Posts: 26,638
    Likes: 41,766
    Joined: Jul 26, 2015

    Immy

    yikes

    Aug 15, 2015
    used the default, I'll use chrome from now on
     
    #22
    1
    Koolo likes this.
    1
    Koolo likes this.
    Oct 13, 2019
  3. Charlie Work
    Posts: 14,835
    Likes: 25,649
    Joined: Nov 28, 2014

    Charlie Work

    Level 5 Goblin

    Aug 15, 2015
    I had some weird permission denied stuff for like 10 minutes earlier. I logged in/out and erased my cache. Nothing worked. It just magically fixed itself.
     
    #23
    0 0
    Oct 13, 2019
  4. Koolo
    Posts: 46,763
    Likes: 140,482
    Joined: Feb 14, 2011

    Koolo

    SAS IS THE NEW KANYE

    Aug 15, 2015
    look above :wtf2wtf:
     
    #24
    0 0
    Oct 13, 2019
  5. Charlie Work
    Posts: 14,835
    Likes: 25,649
    Joined: Nov 28, 2014

    Charlie Work

    Level 5 Goblin

    Aug 15, 2015
    We're on the second page bruv.
     
    #25
    0 0
    Oct 13, 2019
  6. Koolo
    Posts: 46,763
    Likes: 140,482
    Joined: Feb 14, 2011

    Koolo

    SAS IS THE NEW KANYE

    Aug 15, 2015
    just wanted to use the smiley tbh
     
    #26
    1
    Deadpool likes this.
    1
    Deadpool likes this.
    Oct 13, 2019
  7. Deadpool
    Posts: 40,390
    Likes: 102,186
    Joined: Dec 23, 2014

    Deadpool

    the end

    Aug 15, 2015
    :wtfwtf:
     
    #27
    0 0
    Oct 13, 2019
  8. Koolo
    Posts: 46,763
    Likes: 140,482
    Joined: Feb 14, 2011

    Koolo

    SAS IS THE NEW KANYE

    Aug 15, 2015
    f--k
     
    #28
    1
    Deadpool likes this.
    1
    Deadpool likes this.
    Oct 13, 2019
  9. Jordan
    Posts: 10,838
    Likes: 34,275
    Joined: Nov 25, 2014

    Jordan

    ⛴⛵️✈️

    Sep 25, 2015
    @Koolo @Saladin

    Is something going on with the servers today?
    Sometimes the site is extremely slow or doesn't load at all. When I try to reload the site, I get this error:
    [​IMG]

    Sometimes the site looks fucked up as well, e.g. in the Members Pictures Thread:
    [​IMG]

    My internet in general is fine so far, every other page on the internet loads without a problem. :emoji_slight_frown:
     
    #29
    0 0
    Oct 13, 2019
  10. Chigzzer
    Posts: 2,389
    Likes: 3,777
    Joined: Mar 15, 2015
    Location: London

    Chigzzer

    Man's on that grind

    Jan 22, 2016
    When I go on the phone application, this comes up :
    [​IMG]

    Have to use the website
     
    #30
    0 0
    Oct 13, 2019
  11. Robot
    Posts: 14,600
    Likes: 19,056
    Joined: Feb 15, 2011

    Robot

    Boredom can kill you

    Jan 22, 2016
    Maybe you got transferred to be a blogger
     
    #31
    0 0
    Oct 13, 2019
  12. FLORIDA MAN
    Posts: 3,124
    Likes: 8,336
    Joined: Feb 15, 2011

    Jan 22, 2016
    My iPhone is going to the Wordpress site too. Have to google s80 to get here
     
    #32
    0 0
    Oct 13, 2019
  13. Mano
    Posts: 5,945
    Likes: 15,979
    Joined: Feb 15, 2011

    Jan 22, 2016
    Use forum.sectioneighty.com instead of sectioneighty.com @Hank @Chigzzer
     
    #33
    1
    FLORIDA MAN likes this.
    1
    FLORIDA MAN likes this.
    Oct 13, 2019
  14. Cyreides
    Posts: 16,436
    Likes: 25,245
    Joined: Nov 23, 2014

    Cyreides

    gfy

    Jan 22, 2016
    had the same problem, just assuming the old redirect is now gone
     
    #34
    0 0
    Oct 13, 2019
  15. Jordan
    Posts: 10,838
    Likes: 34,275
    Joined: Nov 25, 2014

    Jordan

    ⛴⛵️✈️

    Jan 22, 2016
    sectioneighty.com is the new blog (it's obviously still being worked on), forum.sectioneighty.com directs you to the forum.
     
    #35
    1
    FLORIDA MAN likes this.
    1
    FLORIDA MAN likes this.
    Oct 13, 2019
  16. Cyreides
    Posts: 16,436
    Likes: 25,245
    Joined: Nov 23, 2014

    Cyreides

    gfy

    Jan 22, 2016
    i meant the http://www.sectioneighty.com/forum redirect is gone
     
    #36
    0 0
    Oct 13, 2019
  17. Jordan
    Posts: 10,838
    Likes: 34,275
    Joined: Nov 25, 2014

    Jordan

    ⛴⛵️✈️

    Jan 22, 2016
    Never seen that one before tbh, I've always put 'forum' b4 'sectioneighty'. It's most likely been removed for the blog as well.
     
    #37
    1
    Cyreides likes this.
    1
    Cyreides likes this.
    Oct 13, 2019
  18. Cyreides
    Posts: 16,436
    Likes: 25,245
    Joined: Nov 23, 2014

    Cyreides

    gfy

    Jan 22, 2016
    it was the old url setup, it got switched awhile back but since it always redirected i never stopped using it. i'm assuming it's the same for everyone else having this issue
     
    #38
    1
    Jordan likes this.
    1
    Jordan likes this.
    Oct 13, 2019
  19. Jordan
    Posts: 10,838
    Likes: 34,275
    Joined: Nov 25, 2014

    Jordan

    ⛴⛵️✈️

    Jan 22, 2016
    It'll confuse a lot of people, that's for sure, but the SXN80 blog is about to come back with a big staff.

    Ain't that f--king' cool?

    [​IMG]
     
    #39
    1
    Cyreides likes this.
    1
    Cyreides likes this.
    Oct 13, 2019
  20. Loyalty
    Posts: 5,266
    Likes: 22,099
    Joined: Dec 1, 2014
    Location: PHX

    Loyalty

    we go hard on earth

    Jan 22, 2016
    Sorry everyone - posted an announcement about this, but it got buried quickly so I featured it.. but obviously that doesn't help the people that can't ge to the site

    Koolo's working on it now
     
    #40
    1
    Cyreides likes this.
    1
    Cyreides likes this.
    Oct 13, 2019